x

Netatmo Smart Outdoor Camera | Nieuw in seal

NU TE KOOP BIJ USED PRODUCTS ZAANDAM:- Nieuw in seal

- Incl. 1 maand garantie

- Google home ondersteund

- Apple Homekit ondersteund

- Voor binnen en -buitengebruikOmschrijving:Een goede beveiligingscamera is een belangrijke schakel in het

€ 169,99

€ 240,-

Omschrijving

NU TE KOOP BIJ USED PRODUCTS ZAANDAM:

- Nieuw in seal
- Incl. 1 maand garantie
- Google home ondersteund
- Apple Homekit ondersteund
- Voor binnen en -buitengebruik

Omschrijving:

Een goede beveiligingscamera is een belangrijke schakel in het beveiligen van je huis. Met een goede camera voorkom je niet alleen inbraken maar leg je ze ook vast. Specificaties
Deze Netatmo Presence Beveiligingscamera IP NOC01-EU Buiten heeft naast de kwaliteiten van een gewonen camera nog veel andere mogelijkheden. Het belangrijkste element van deze camera is de bijhorende app. Via de app kan je een livestream bekijken. Zo heb je continue zicht op de gewenste omgeving. De slimme schijnwerper bovenop de camera verlicht je pad 's nachts. Daarnaast kan je ook kiezen voor een infraroodfunctie. Door deze twee functies heb jij overdag net zo goed beeld als 's nachts. Deze camera is zo slim dat hij zelfs dingen kan onderscheiden van elkaar zo detecteert hij de aanwezigheid van auto's, personen en huisdieren. De video's worden automatisch opgeslagen op de micro SD-kaart van de camera. De bewakingscamera bevat de optie om de beelden op jouw persoonlijke server via FTP op te slaan. Deze opslag is helemaal gratis. Door de het weerbestendige ontwerp van de outdoor-camera is hij bestendig tegen alle verschillende weerelementen, maar ook tegen stof en vuil.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Zaandam.

Used Products Zaandam
Rozengracht 58
1506SG Zaandam

Telefoon: 075-6164544
WhatsApp: 075-6164544

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop